Twee Nachten dree dagen safari masai mara met oranje safaris vanaf Diani of Mombasa Of Nairobi Kenia

 

DAG 1: Diani Beach / Mombasa/Malindi – Masai Mara

U word heel vroeg opgehaald bij uw hotel. Vervolgens rijdt u naar het vliegveld voor uw vlucht naar het Masai Mara wildreservaat. De vlucht is een ervaring op zichzelf, de besneewd  top van kilimanjaro en verschillinde parken uit de lucht zien, duurt 2 uur naar het Masai Mara dus rond 11 uur bent u op uw bestemming. Bij aankomst begint de Safari meteen je land tussen de giraffen en buffels. Vanaf het vliegveld rijd u naar het Ilkeliani kamp.

Aangekomen in uw accomodatie is er tijd om te ontspannen en word er een lunch verzorgt. Vervolgens vertrekken we weer rond 1600uur voor een safari in de avond op zoek naar Wild. Op safari in de Masai Mara staat bijna garant voor het spotten van de Big Five: Leeuwen, Olifanten, Luipaarden, Buffels en Neushoors en veel meer sorten. Een enorme vlakte,Groen heuvels, acaciabossen en veel rivieren welke het leefgebied vormen van het grootste concentratie wild in Kenia. Masai mara is het enige park waar in het is toegestaan om met de auto van de paden af te wijken.

Rond18:30 keert u weer terug naar het kamp en word er een maaltijd geserveerd. Overnacht u in het kamp of lodge.

DAG 2:  Masai Mara

U begint de dag heel  vroeg met Thee of Koffie . Vervolgens om 0630 gaat u opstap om de diren te spotten dan terug naar de accomodatie om het onbijt te krijgen. Na het onbijt safari tot  lunch. Na de lunch rijden wij om 1600uur Masai mara park weer. Als u geluk heeft tussen juli en september ziet u de jaarlijkse migratie van de miljoenen gnoes en zebra’s die op zoek zijn naar begrazing en drinkwater.Aan het eind van de dag keert u weer terug naar het camp /lodge van uw keuze.

DAG 3:  Masai Mara – Diani Beach / Mombassa

Vroeg in het ochtend, word een Game drive gedaan. U komt terug in het kamp voor het onbijt.Daarna wordt u meegenomen voor een tweede game drive. Lunch in het Kamp/Lodge. Daarna wordt u naar de langdingsbaan gebracht voor uw vlucht naar de Ukunda/Mombasa Airstrip waar u aankomt rond 16:00 na een vlucht van 2 uur. Vervolgens brengen wij u terug naar uw strandhotel.

website

Tel ; +254 96 00 96

ImageImageImage

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s