Twee nachten safari Tsavo west en East.

Dag 1 —beach hotel naar Tsavo west

U word om 0500uur bij beach hotel opgehaald om dan door te gaan in een safari minibus naar Het park tsavo west(ongeveer 5uur rijden). Een game drive maken richting de Ngulia lodge. Lunch in de lodge krijgen. Na de lunch om 15u45 nog volop tijd is voor een game drive in dit heuvelachtige landschap om de wild te zoeken tot om 18u45 terug naar de lodge om te logeren.

Dag 2 Tsavo west naar Tsavo East.

Het Vroeg onbijt. Om 0700uur de lodge verlaten met safari in Tsavo west.u bezoekt de mzima spring bronnen om de nijlpaarden en crocodillen te zien. U rijdt 45minuten naar tsavo oost park entree safari richting Setrim Tsavo camp. lunch in het kamp. Na de lunch om 1545uur een gamedrive in oost. Oost is karakteristiek van weg haar vergezichten over de uitgestrekte vlaktes en roodgekleurde aarde. De kans om de big 4 (buffele, olifante, leeuwen en luipaard )te spotten is heel erge groet.Het park is bekent door de zogenaamde ‘rode’ olifanten die door het vulkanische stof op hun lichaam licht gekleurd worden . De olifanten gebruiken lateriet aarde als bescherming tegen zon en parasieten bedekken. Ook zijn er zebras, giraffen, gazellen en antilopen bavianen enbuffels, Cheeta Om 1845uur terug gaan naar het kamp voor diner en overnachting.

Dag3 Tsavo East naar beach hotel.

voor het ontbijt game drive (safari). Het ontbijt dan game drive richting uitgang. U komt terug in het hotel om ongeveer 1500uur.
408

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s